Welkom bij de Price or Dice Academy

Price or Dice biedt een praktijkgerichte cursus over digitalisatie van prijsbeleid binnen Business-to-Business (B2B) bedrijven.

De cursus ‘Digital Pricing’ bestaat uit negen modules waarvan elke cursist er drie kan selecteren ter specialisatie.

Benieuwd naar de negen modules? Hieronder vind je een overzicht. Voor elk van de modules is een explainer video van ~10min gratis te bekijken via deze link [LINK].

Modules 1-4 van de cursus Digital Pricing
academy
Modules 5-9 van de cursus Digital Pricing

Specialisatie

Na het bijwonen van één algemene online introductiesessie, starten we met de drie masterclasses. Een masterclass duurt 2 uur (incl. 15min pauze) en wordt online gegeven of – op verzoek – op locatie georganiseerd. Je ontvangt een e-mail met een rooster waarop je kunt intekenen en verdere instructies voor de voorbereiding.

De masterclasses zijn real-time en er is voldoende tijd om vragen te stellen en stil te staan bij de interesses van de cursisten. Trainer Guido Geenen verzorgt de masterclasses op basis van ~15 jaar ervaring binnen enkele multinationals. Hij zal dan ook de inhoudelijke lesstof aanvullen met voorbeelden en anekdotes uit de praktijk. Voor de CV van Guido ga je naar LinkedIn [LINK].

Naast de drie masterclasses worden er ook pre-reads en trainingsmateriaal toegezonden voor verdere verdieping en naslagwerk.

De doelstelling van de masterclasses is om een cursist voldoende kennis bij te brengen zodat ze relevante werkervaring op kunnen gaan doen. Om dit te bereiken behandelen we binnen elke module een vast stramien aan aspecten die essentieel zijn voor de praktische toepassing van deze kennis. Denk hierbij aan de aspecten:

  • Digitalisatie voorbeelden
  • Implementatie-routes
  • Proces design
  • Master data
  • Data modelleren
  • Functioneel systeem-design
  • Prestatiemanagement
  • Waarderealisatie

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor de training Digital Pricing. De kosten van een cursus zijn 1,000 EUR per deelnemer en wordt voorafgaand aan de training voldaan.

Kijk hieronder 1 van de 9 explainers

Onderstaande video gaat over digitalisatie van prijsopbouw. Het geeft een eerste indruk van wat er zoal te krijgen is op dit gebied en wanneer het zin heeft om hierin te investeren.

Bekijk de andere explainers via deze link [LINK].


Volg ons op Youtube

Blijf op de hoogte door je te abonneren op het kanaal van Price or Dice [LINK].

youtube

Meer weten over Price or Dice?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze mailinglijst

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze mailinglijst

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.