Over ons

Price or Dice is opgericht vanuit de overtuiging dat consulting effectiever kan in het digitale tijdperk. We combineren conventionele consultancy met een on demand content én Academy model.

De consultancy tak van Price or Dice is gericht op het verbinden van commerciële effectiviteit met operationele governance en proces-efficiëntie. Veel van onze projecten zijn ondersteunend aan digitaliseringstrajecten en interventies op margeverbetering met behulp van digitalisatie.

De focus ligt minder op strategieontwikkeling en meer op met het behalen van reeds gezette doelen. De klant kent de markt en zet de doelen, wij creëren de implementatie routes.

Voor een uitgebreide introductie tot de servicegebieden van Price or Dice is er een explainer serie beschikbaar [LINK].

Oprichter

De oprichter van Price or Dice BV is Guido Geenen. Guido heeft 15 jaar relevante ervaring in meer dan 30 landen en 10 verschillende eindmarkten binnen zowel B2C als B2B. Het afgelopen decennium werkte hij voor Nederlands grootste multinationals en is daar nog steeds part-time werkzaam.

Guido Geenen (bio: LinkedIn)

Platform

De komende jaren bouwen we aan een vernieuwende mix van digitale diensten en content op het gebied van prijsbeleid en implementatie.

Het jaar 2022 staat in het teken van de pilot in Nederland. Daarnaast wordt er gewerkt aan de lancering van internationale zusterpagina’s.

Onderstaande video geeft een korte introductie van het business model.


person s left hand holding green leaf plant

Duurzaamheid

Dankzij de schaalbaarheid van het platform en het Contributor model is onze CO2-uitstoot vele malen lager dan een conventioneel consultancy model.

blank name tag on plate

Toegankelijkheid

De diensten en producten zijn zo ingericht dat alle soorten bedrijven en professionals er gebruik van kunnen maken. Ook de Assessments op deze site hebben als doel de drempels te verlagen.

person tearing a page from a notebook

Implementatiegericht

De focus van het platform ligt vooral op de uitvoering en de ondersteuning van projecten. Al onze projectplannen bevatten ‘scoping’, ‘team’ en ‘planning’ sheets om direct een vertaalslag te kunnen maken tussen strategie en implementatie.

purple and pink diamond on blue background

Expertise

We streven ernaar om klanten zo snel mogelijk een geschikt project of relevante content en diensten aan te bieden. Hiervoor investeren we continue in het platform en de compensatie voor Contributors.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze mailinglijst

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze mailinglijst

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.